✅قیر پاشی معابر شهری آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر بهبهان
صبح روز پنج شنبه مورخه بیست و چهارم مهرماه، قیر پاشی معابر و کوچه های متصل به خیابان های شهید جهانتاب و فردایی ،توسط شهرداری آغاز شد.
🔷مهندس دایی زاده شهردار بهبهان گفت :از آنجایی که بهسازی معابر و کوچه ها یکی از مهم ترین دغدغه شهروندان است، در همین راستا شهرداری بهبهان علاوه بر آغاز آسفالت معابر شناسایی شده ، اقدام به قیر پاشی و در روز های آینده روکش آسفالت آنها با هدف تسهیل در تردد شهروندان کرده است.
🔷در ادامه افزود: عملیات آسفالت، لکه گیری و جدول گذاری در سطح شهر جهت زیبا سازی معابر و اماکن عمومی در راستای جلب رضایت شهروندان توسط نیروهای عمرانی ،اجرایی و موتوری انجام می شود ولذا این قول را به مردم شریف بهبهان خواهیم داد با اتمام این پروژه بی شک شاهد ساماندهی و بهسازی بسیاری از معابر سطح شهر خواهیم بود.
🔷شهردار بهبهان خاطر نشان کرد: با توجه به درخواست های مکرر شهروندان به منظور تسهیل در رفت و آمد، شهرداری اقدام به لکه گیری معابر کرده است و ادامه خواهد داشت.
🔷شایان ذکر است که در همین خصوص بیش از پنج کوچه و یک خیابان بزرگ هم اکنون عملیات قیر پاشی صورت گرفته و در روزهای آینده روکش آسفالت صورت میگیرد .
🔷در پایان افزود :از صبر و حوصله شما شهروندان گرامی متشکریم.
روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر بهبهان




